Mijn ervaring met Fittea (+KORTING!)

Wie zich nog mijn blogbericht over een andere detox herinnert, weet vast en zeker wel dat ik daar niet laaiend enthousiast over was. De thee was niet eens zo heel lekker en ik had er… hoe moet ik dat nou mooi verwoorden? nogal wat buikloop van.
Fittea is eigenlijk helemaal het tegenovergestelde. Ik ben er dus echt heel blij mee. Lees mee!

Toen ik een mailtje ontving over het reviewen van deze thee was ik wat sceptisch aangezien mijn vorige ervaring met een andere thee uitdraaide op niets. Maar ik wilde het toch een kans wagen, vooral omdat anderen hun bevindingen ervan zeer positief waren.
Ik wil de thee niet drinken omdat ik wil vermageren (ik weet zelfs niet of dat zou werken), maar wel om er fitter en energieker bij te lopen (ze zeggen toch dat deze thee die werking heeft) en om wat meer en gezonder te drinken door de dag heen. Al snel maakte ik de gewoonte om de Fit Berry ’s morgens te drinken en de Body Detox ’s avonds. Beide thees zijn zó lekker en zitten boordevol natuurlijke producten. Perfect om mijn werkdag te starten, maar ook om ‘m te eindigen. Alle ingrediënten zijn gluten vrij!
Ik weet niet of ik me al vitaler of fitter voel, maar deze gewoonte geraak ik niet snel meer kwijt, hoor. Het is een dagelijkse routine geworden waar ik me heel goed bij voel.

Ik weet niet zo heel goed of ik geloof in een detoxthee. Ik denk dat je je sowieso vitaler zal voelen als je deze thee combineert met zoveel keer in de week naar de fitness te gaan en gezond(er) te eten, maar daarvoor heb je de thee in principe niet nodig.
Maar ik zeg het: ik drink ‘m nu zelfs uit gewoonte en het is een deel van mijn dag. Het kan zijn dat ik me iets energieker voel maar dat ik me er haast blind op staar en het daarom niet eens merk.
Het andere zakje dat in m’n pakketjes zat is de Charity Chai thee. Hoewel ik erg van kaneel hou, spreekt deze thee me minder aan. Hij is wat spicier, kruidiger en dus een boordevolle smaak van kaneel. Ik ben dus meer fan van de Fit Berry en de Body Detox 28 dagen. Maar het is zeker een goede afwisseling. Hij zal sowieso op geraken 😉


De “Snowflake tea egg” is ideaal om je thee te laten trekken in het kokend water. Het handige onderleggertje is perfect om je tea egg op te zetten als je thee lang genoeg heeft getrokken. Mijn box is beschikbaar als een leuke Kerstmisbox, misschien nog leuk voor een last-minute kerst- of nieuwjaarscadeautje? Klik hier om de leuke kerstboxen te ontdekken. Ik kreeg nog een “To Go Cup” en ik ben daar heel blij mee aangezien dit mijn maatje is onderweg naar het werk.
De “True happiness tea” zou ik ook wel nog eens willen uittesten. Ik heb het gevoel dat ik soms een duwtje in de rug kan gebruiken wat betreft mijn gemoedstoestand. Dit zou ideaal zijn. Of om tot rust te komen met de “Inner Balance” thee. Lijkt me heerlijk. Of een gezonde caffeïnestoot met de Matcha aanvulling.

Ik drink nu elke dag twee tassen thee, al twee weken lang, en ik vind het wel erg lekker. Ik denk dat als je gelooft dat je je er fitter bij zult voelen, dat het misschien ook wel echt gebeurt. Ik moet er misschien een beetje meer in geloven 😉
Eerlijk gezegd is het gevoel dat ik gezonde zaken eet of drink al genoeg voor mij. Dan al kan ik me een beter persoon voelen, van binnen en van buiten.
Had er een gids in mijn pakket gezeten, dan had ik wel de moeite gedaan om eens echt te gaan detoxen of het op z’n minst toch te proberen.


Ben je zelf benieuwd geworden naar deze thees en z’n leuke accessoires? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Met de code 15HANNE15 ontvang jij nu 15% korting op alles 🙂 En die leuke snowflake tea egg krijg je er gratis bij! Hurry up, actie geldig tot 31 december. Enne… gratis verzending boven €49!

Met dank aan Fittea voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: