New collection & dinner @ Serax.

Op donderdag 12 januari mocht ik een kijkje gaan nemen bij Serax, het designmerk bij uitstek. Ik voelde me een beetje als een VIP aangezien ik meteen een drankje à la Sergio Herman toegestopt kreeg, de nieuwe collecties mocht ontdekken en mijn voetjes onder tafel mocht schuiven voor een heerlijke maaltijd. Lees je mee?

Xian Agency zette de deuren van Serax open voor een groepje bloggers. We maakten kennis met de recent gelanceerde samenwerkingen als Pascale Naessens (Pure), Sergio Herman (Surface) maar ook Paola Navone die de collectie Fish & Fish op de markt bracht. Die laatste Is een Italiaanse designer die bokalen, vazen en schalen van geperst glas ontwierp. Denk maar aan een Coca-Colaflesje, die kleur maar dan andere vormen en formaten. Een lichtgroenachtig glas dat perfect past bij de producten. De naam zegt het zelf al “Fish & Fish”, zoals haar schalen in de vorm van vissen zijn en als je goed kijkt, zijn ook haar vazen/flessen in de vorm van rechtopstaande vissen.
Elke blogger aanwezig die avond ging naar huis met zo’n leuke fles/vaas en visschotelMijn vriend dacht dat de visschotel een glow in the dark was! Haha, not.
Ik vind het super cool dat een kok zijn eigen serviescollectie kan uitbrengen, en zeker bij Serax.

_mg_0160

_mg_0171

_mg_0177

_mg_0178

Ik kwam nog maar binnen en ik weet nog dat ik dacht “Oh, dit is echt plantheaven!”

Het leuke aan de collecties van Serax is dat je het eigenlijk vrijwel meteen opvalt dat het een collectie van dit designmerk is of kan zijn. Serax brengt een bijzondere sfeer met zich mee en creëert hierdoor zijn eigen stempel.
Jammer genoeg is mijn portemonnee niet breed genoeg om heel mijn huis aan te kleden met servies, accessoires en decoratie en kleinmeubilair van Serax. Anders heel graag!
Klik hier om meer producten te ontdekken.

img_0233

img_0234

img_0239

img_0242

Het eten die avond was ver-ru-kke-lijk! Er werd een winterbarbecue georgeniseerd en wij kregen alles opgediend aan een lange tafel waar iedereen zat. De sfeer was super, het eten overheerlijk. Ik had een geweldige avond!

Wat spreekt jou het meeste aan van de mooie Serax-collectie?

img_0255

img_0251

img_0248

img_0272

_mg_0185

_mg_0187

img_0244

Thanks Xian Agency & Serax! 

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: