Bottlegreen drinks. Better than all the rest.

Bottlegreen. De flesjes zien er niet alleen mooi uit, de inhoud smaakt ook heerlijk verfrissend. Perfect voor een zwoele zomeravond. Al smaakt het uiteraard in elk seizoen. Benieuwd wat het drankje meer te bieden heeft dan enkel “heerlijk verfrissend smaken”?

De drankjes van Bottlegreen zijn ideaal als je snakt naar een frisdrank maar toch niet te veel suikers wilt binnenkrijgen. Tegenwoordig zit in alles suiker. We zijn verslaafd aan suiker. In deze natuurlijke limonades zitten geen toegevoegde suikers of smaakstoffen, geen artificiële kleurstoffen of bewaarmiddelen. En als het dan ook nog eens lekker is, is het plaatje compleet!

De sprankelende limonade wordt gemaakt door het mengen van natuurlijke producten met bronwater. Dit proces werd maakten koppel Kit en Shireen Morris waar. Hun oorspronkelijke idee was om vlierbloesemwijn te gaan produceren, maar het werd uiteindelijk vlierbloesemsiroop, wat een enorm succes had. Daarom zijn ze hier verder op ingegaan en werd dit drankje een waar succes.

img_0181

img_0191

Bottlegreen wordt op de dag van vandaag nog steeds in (een klein dorpje in) Engeland geproduceerd. Het water komt van een lokale boerderij en ze proberen om met zoveel mogelijk lokale vruchten te gaan werken.

“Alle Bottlegreen producten worden koud gefilterd en gemaakt volgens traditionele (wijnmakers)technieken voor een uniek, puur resultaat.”

img_0233

img_0222

Doet jou dit denken aan dé ideale cocktail? Yep, me too. I’ll let you know this summer!
Waar deze flesjes te verkrijgen zijn? In bijvoorbeeld Delhaize.

Mijn ultimate favourite is de Pomegranate & Elderflower. Ik heb het wel echt voor de drankjes met vlierbloesem. Het is heerlijk fris maar toch het zoetige waarnaar ik altijd op zoek ben. De granaatappel past er perfect bij.

img_0200

img_0215

Met dank aan Pravda Pressroom voor het opsturen van deze flesjes ♡

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: