Goodie Goodness januaribox (+WIN!)

2016 is gepasseerd, er is een nieuw jaar aangebroken. Tijd om die goede voornemens boven te halen! Volgens mij is het nooit te laat om goede voornemens te plannen, because here I am!
En wat is er leuker dan die goede vooruitzichten op te schrijven op en in mooi papierwerk? Ik laat jullie vandaag de januaribox van Goodie Goodness zien! Kijken jullie mee?

Designer Katie Leamon richtte haar eigen bedrijf op in 2010 en het is een leuke combo van creativiteit en typografie geworden. Zo vind je er mooie luxekaarten, leuke cadeauverpakking, toffe schriftjes en zelfs originele uitnodigingen. Denk aan een babyshower, een trouw, een verjaardagsfeestje,… Ze ontwikkelde door de jaren heen haar eigen stijl en ik moet zeggen dat die mij ongelofelijk hard aanspreekt.
Alles wordt in Engeland geproduceerd en vele kaarten worden met de hand gedrukt. Dit zorgt ervoor dat ze letterlijk handgemaakt en uniek zijn.
Niet alleen Katie ging met het talent gaan lopen, ook haar broer Tom heeft het in zich. Samen richtten ze de Kin-collectie op waarin ze zich voornamelijk focussen op de typografische en illustratieve kant van Katie en de kunsternaarstalenten die Tom te bieden heeft. Samen wordt het een topcombinatie en bekomen ze een aanlokkelijke collectie.
“Een creatieve samenwerking tussen broer en zus”

img_0270

img_0297

img_0302

Zoals de twee mooie notebooks die in deze Goodie Goodness box zaten, hun spannendste project samen. Ideaal om een dagboek te gaan bijhouden of gewoon dingen op te schrijven die je te binnenschieten. To do’s? Ideeën voor later? Wat wil ik doen met mijn leven? Zelfstandig worden? Een eigen zaak oprichten? Een nieuwe hobby? Het kan zo veel zijn. Schrijf het op! Deze cute boekjes zijn hier voor gemaakt.
Door de gouden details zijn het echt luxeschriftjes geworden. It’s so pretty!

img_0306

img_0305

img_0308

Verder zit er nog een bureaukalender in de box, waarbij alle maanden van het jaar op een kaartje beschreven staat, met telkens een korte quote bij. Zoals bij January “make this your year” beschreven staat. Ideaal, feel good quotes die je elke dag opnieuw ziet. Kleine houdvastjes, duwtjes in de rug, smiles tot achter je oren.
De mooie pastelkleuren en het leuke handschrift zorgt voor een mooi geheel van het concept. Daarbij hoort natuurlijk een “New Year’s Resolutions”. Wat wil je dit jaar gaan doen? Wat wil je dit jaar gaan leren? Maken? Bewijzen? Ontdekken? Waar wil je heen reizen? Wat wil je meer of minder doen? Maak er wat leuks van en hang het op in je slaapkamer of bureau. Opstaan met leuke vooruitzichten aan de muur is waaaay better!
Deze leuke spulletjes zijn gemaakt door het Goodie Goodness team zelf. Ik ben alvast fan!

Je kan deze box winnen! Ja, echt waar! De actie loopt op Instagram. Eerlijk, je hoeft er twee keer niets voor te doen. Wie weet ben jij dan wel de winnaar van zo’n leuke box!
Check morgenvroeg mijn Instagram om te kunnen deelnamen aan de winactie!

Mijn goede voornemens dit jaar zijn:
– de dingen wat meer proberen loslaten. Beter leren relativeren. Het leven nemen zoals het komt.
– niet te veel te piekeren. Oeps.
sporten. Hier ben ik al volop mee bezig dus dat is een goed begin! Soon on the blog.
– gezond eten. Hoort samen met het puntje hierboven. Goede combinatie.
– (terug) gelukkig worden van de kleine dingen.
– eens meer aan mezelf denken dan aan anderen. Dat vind ik zo ontzettend moeilijk. Ik zou alles doen voor de mensen die ik graag zie.
sparen. Dit moet ik echt beginnen doen want mijn vriend wilt dolgraag een huis met me kopen. Ik natuurlijk ook, maar ik kan nogal wat uitgeven op een jaar tijd. Zoals reizen. 15 februari gaan we naar Azië! Jullie gaan hier alles over kunnen lezen als ik terug ben.
– hopelijk groeien met mijn blog. Daar kijk ik echt naar uit.

Wat zijn jullie goede voornemens?

Met dank aan Goodie Goodness voor deze fijne samenwerking ♡

Advertenties

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: