Verwennerij op Valentijn. You’re in?

Valentijn. Of je er nu aan bent of niet, je wordt er helemaal in ondergedompeld. In de winkel waar je je boodschappen gaat doen hangt het vol papier-maché harten, je krijgt snoepjes in de vorm van hartjes bij de bakker en op het internet zie je het woord “VALENTIJN” in koeien van letters enkele keren opduiken.
Wat je ermee doet, ligt natuurlijk volledig bij jezelf. Vroeger wilde ik altijd op die dag per se wat gaan doen met mijn toenmalig lief en als ik geen cadeau kreeg, dan was ik uiterst ontgoocheld. De dag van vandaag is er eigenlijk niets veranderd. Je had verwacht van wel, hè! Haha. Stiekem vind ik het nog wel leuk om mee te doen met het Valentijnscliché en elkaar, net op die dag te verwennen met iets lief, iets leuks of met een klein gebaar. Alhoewel we dat op alle andere dagen van het jaar ook (kunnen) doen. Nou ja. Er zal altijd wel een pro en contra zijn rond die dag, natuurlijk. Het heeft z’n charmes wel, zo zie ik het. Kijk mee naar mijn Valentijnfavorieten.

Dit jaar zet ik enkele producten in de spotlight om jezelf cadeau te doen, voor de vrouwen onder ons zonder lief. Of gewoon, omdat je op eender welke dag van het jaar jezelf eens in de watten wilt leggen met cadeautje die evengoed op Valentijn kunnen gegeven worden.
(Of natuurlijk voor de mannen die meelezen en nog last-minute wat inspiratie nodig hebben)

Lingerie doet het altijd goed. Ja, altijd. Welke vrouw draagt nu niet graag mooie lingerie? Of je nu in een relatie zit of niet. Of welke man ziet zijn madame niet graag in een kanten string gecombineerd met een sexy doorzichtige bh? Juist. Elk zijn smaak wat betreft het materiaal en de kleur maar af en toe een nieuw mooi setje moet kunnen.
Ik stel jullie voor: mijn lichtbordeaux setje van women’secret. Een kanten lingeriesetje dat niet aan de verbeelding toelaat omwille van de doorzichtbaarheid.
De sluiting van de bh is magnetisch, zo heeft je partner of jijzelf geen moeilijkheden meer met het openen ervan 😉 Lekker handig! Heerlijk om zo’n sexy setje aan te trekken zonder dat iemand daarvan op de hoogte is. Je voelt je toch meteen op en top vrouw? Jaaah, sowieso al! Maar toch nog dat net ietsje meer! We mogen ons soms al eens mooi maken zelfs zonder dat iemand dat ziet, toch?
Er komen sowieso nog aan-foto’s op mijn Instagram te staan! Keep in touch 😉
Bedankt Pravda Pressroom voor dit ongelofelijk mooie setje! 

_mg_0342kopie_mg_0346
_mg_0354
img_0426kopie

Ik denk dat je je lief altijd blij kunt maken met verzorgingsproducten. Iedereen wilt er goed uitzien en een goede (gezichts)verzorging kan wonderen doen.
Overlaatst kreeg ik dit duo van Weleda toegestuurd. Een luchtige verstevigende serum gevolgd door een frisse dagcrème met granaatappel. Ik gebruik ze nu al enkele weken en ik ben er erg tevreden over! De crème breng ik vrijwel meteen aan nadat de serum na letterlijk vijf seconden niet meer te voelen is op m’n huid. De crème voelt niet vettig aan en trekt, net als de serum, meteen in m’n huid. Beiden verstevigen de huid en verzachten de rimpels. Het perfecte duo om als basis voor je make-up te gebruiken. Twee absolute aanraders! Deze producten kreeg ik van UPR 

_mg_0376

Als je producten voor het ganse lichaam zoekt, dan ben ik fan van het Britse merk Grace Cole Boutique. Niet alleen de body lotions zijn heerlijk, ook de body scrubs en mists zijn echt geweldig. Ze bestaan in nogal onhandige formaten zoals een halve liter, maar dan heb je wel ineens heel veel en kom je lekker lang toe! 🙂 De verpakking vind ik er super uitzien maar ik ben vooral in de wolken van alle bijna overdonderende natuurlijke geuren.
Mijn favorieten: body lotion met wilde vijg en roze ceder en extracten van kamille, honing en roze pioenen, body scrub met pompelmoes, limoen en munt en extracten van verbena, honing en groene thee en de body mists met nectarine en pompelmoes en orchidee, amber en wierook. Neus eens rond op de website. Ik durf te wedden dat je na tien minuten al heel wat in je winkelmandje hebt gestoken!
Ook een zalige ontdekking was de shower foam van Melli Mello. En dan heb ik het vooral over de ‘Julia’-versie, die met pioenen en amber geur. Love it!
Al deze super producten gekregen van Beauty Concept 


image-uploaded-from-ios-13
image-uploaded-from-ios-14

Jezelf verwennen met chocolade harten en mooie decoratie in huis? Dan ben je bij Greetz aan het juiste adres. Daar kan je in no time een gepersonaliseerde kaart maken en er nog eens chocolade bij bestellen ook. Singles: waarom niet meteen zo’n pakketje naar jezelf opsturen? 😉 Of verras een vriend(in)! Klik hier voor de Valentijnskaarten.
Ik koos voor leuke kaarten met marmer en gouden letters. Ik vind ze super mooi om zelfs gewoon zo in m’n interieur te zetten. Stiekem zal ik er toch iemand blij mee maken want ze zijn te mooi om niet iemand mee te verrassen. Psssst, je vindt hier ook bloemen of andere gepersonaliseerde producten! Thanks Greetz! 


image-uploaded-from-ios-34
image-uploaded-from-ios-35

Meer chocolade? Godiva heeft niet voor niets ‘God’ in z’n naam staan. De god der chocolade. Gewoonweg goddelijk. Chocolaatjes gekregen van Sparkies 

img_0198img_0197

Parfum scoort ook heel erg goed. Mark my words. Cliché? Kan zijn, maar waarom ook niet? Geen inspiratie of ben je totaal niet thuis in de parfumwereld? Even enkele toppertjes op een rij:
– Olympéa van Paco Rabanne. Meteen één van m’n favorieten. Per toeval gekocht op een luchthaven en ik was er meteen weg van. Het is een vrij stevige en zoete vrouwenparfum dat ietwat naar de kruidige en fleurige kant neigt.
– Ange ou démon van Givenchy. Deze kreeg ik voor mijn kerst twee jaar geleden. Dit parfum ruikt overduidelijk heel zoet maar ook kruidig. Een vrij zware parfum, perfect voor in de winter. Een te vergelijken geur met bijvoorbeeld de welgekende Black Opium van YSL, overigens mijn all time favourite.
– Een meer speelse geur is de parfum van PrettyBallerinas, gekregen van A Luxury Approach. Ook heel zoet en zacht 
– Op zoek naar een frisse en scherpe zomerse geur? Dan is Dolce van Dolce&Gabbana (floral drops) perfect. Dit flesje was in no time op en het was mijn perfect zomers geurtje.
– Een chiquere sterke geur is Dahlia Divin van Givenchy. Perfect voor een avondje uit of een chique feestje.
– Nog een chique geur is de parfum van Carven. Fris, fleurig en chique. Ook gekregen van A Luxury Approach 
– Daisy van Marc Jacobs. Ik doe het op elke luchthaven op mij maar ik heb het nog nooit gekocht. Ik ga het toch eens doen. Zo’n heerlijke geur! Ook het flesje is geweldig.

image-uploaded-from-ios-8

image-uploaded-from-ios-33
carven

Al zal ik op Valentijn zelf al blij zijn met een kusje en een knuffel. Maar mocht mijn vriend met één van bovenstaande zaken afkomen, dan ben ik wel een héél gelukkig meisje! Dit kan evengoed mijn wishlist voor kerst of voor mijn verjaardag zijn. Ik ben over 9 dagen jarig! Lieeeeefffff!
P.S.: Rozen doen het ook altijd goed! Witte, rode, het maakt niet uit! Verwennen met bloemen!

img_0257

Advertenties

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: