Het “Komen Eten”-avontuur zit erop.

Zoals jullie misschien wel in het eerste blogbericht lazen, was ik massa’s zenuwachtig.
Het programma waarbij je bij drie andere mensen moet gaan eten viel voor mij wat tegen aangezien ik amper kon eten. Op mijn eigen kookdag at ik haast niets en bereidde ik mijn voorgerecht halfdronken voor. Want ja, een ultrazware cocktail naar binnenspelen en dat op een nuchtere maag… Hoe kon ik het ook anders?

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik zo opgelucht was na het zien van onze meidenweek. Er was zoveel misgelopen op mijn kookdag en al die foutjes werden niet getoond omdat de crew er een leuke bloggersweek van wilde maken. Er werden zoveel leuke momenten getoond dat er mislukte scènes gewoon geen plaats hadden. De afgangen werden me dus bespaard. Enkele kleine schoonheidsfoutjes werden er wel ingehouden maar dat kon met niet barsten. Dat hoort erbij en het kwam alleen maar naturel over. Dat kreeg ik vaak te horen, dat ik natuurlijk overkwam, dat ik mezelf was. Ik kon niet blijer zijn dat zulke reacties te horen. Waarvoor dikke merci!

image-uploaded-from-ios-39

image-uploaded-from-ios-40

image-uploaded-from-ios-45

image-uploaded-from-ios-49

Ik merkte van mezelf dat ik vrij gul ben geweest met de cijfers en ik kreeg zelfs te horen dat ik dat niet tactisch heb gespeeld. Om heel eerlijk te zijn boeiden die cijfers me echt niet. Ik gunde het hen stuk voor stuk en ik ben heel blij dat Kiki gewonnen is. Zij verdiende het ook écht want alles wat ik over haar, haar eten en de hele avond zei was niets meer dan de waarheid. Mensen vroegen me hoe ik er mij bij voelde dat ik derde eindigde. Velen dachten dat ik zou winnen, tevergeefs zou je denken, maar ik deed écht niet mee om te winnen. Die vraag werd me dikwijls voor de camera gesteld waarop ik telkens antwoordde dat me dat echt niet boeide. Of ik kan koken? Nauwelijks. Ik volg gewoon recepten en vind rust in het bezig zijn in de keuken. Ik doe het op zich wel graag, en veel, maar of ik écht kan koken? Geen idee.

image-uploaded-from-ios-44

image-uploaded-from-ios-46

image-uploaded-from-ios-48

Ik vond mijn deelname aan Komen Eten echt geweldig. Ik heb er fantastische mensen door leren kennen en het was écht een topavontuur. Ik ben ook erg blij dat het vorige week werd uitgezonden aangezien ik overmorgen 16 dagen op reis ben. Ik had zo veel schrik dat het zou worden uitgezonden terwijl ik aan de andere kant van de wereld zat en het allemaal zou missen. Ik wilde mezelf zo graag uitlachen, al is dat wel amper gebeurd. Alhoewel het wel heel vreemd was om mezelf op televisie te zien. Al mijn complexen kwamen naar boven maar ik probeerde die heel geduldig te negeren.

image-uploaded-from-ios-42

image-uploaded-from-ios-41

image-uploaded-from-ios-36

Gisteren bereikte ik de mooie mijlpaal van 10.000 volgers op Instagram en natuurlijk vind ik dat wel een beetje leuk! Ik kreeg er op korte tijd 3500 bij en dat is uiteraard niet niets. Hoewel ik er mij van bewust ben dat dit slechts cijfers zijn, besef ik ook dat er nu meer en andere wegen voor me openstaan. Ik werk fulltime en ik doe die job erg graag, maar ik ga ook meer tijd steken in mijn blog om gewoon, puur voor mezelf, verder te groeien doorheen mijn blogproces.

De vraag “Waar koop jij je kleren?” kreeg ik heel vaak te horen. In het vorige blogberichtje kon je lezen dat ik een outfit van Charline’s Closet droeg op mijn kookdag. Op de tweede dag, toen we bij Silke gingen eten, droeg ik een outfit van JBC. Ik mocht een outfit uitkiezen en dat heeft amper 15 minuten geduurd. Ik wist meteen wat ik wilde toen ik deze mooie stuks zag hangen. Verliefd was ik en ging met een smile tot achter mijn oren naar buiten met een grote JBC-zak. Vergeten welke outfit dit was? Deze oufit komt zeker nog op mijn Instagrampagina terecht.

_mg_0428_v1

_mg_0423

_mg_0450

_mg_0405_v1

Er werd de hele week over mij/ons gepraat als “fashion bloggers” maar dat ben ik eigenlijk niet per se. Hoewel ik me meer op de fashion wil gaan toespitsen, kan je me beter onder de rubriek “lifestyle blogger” plaatsen.
Het was een super avontuur met Silke, Alice en Kiki en ik zou het zo opnieuw doen!

Mijn eerste blogbericht over Komen Eten lezen? Klik hier!

Wil jij drie gasten verwennen met jouw culinaire talent? Heb je ook wel zin in een avontuur? Schrijf je dan in voor nieuwe opnames van Komen Eten! Stress maar boordevol fun gegarandeerd!

image-uploaded-from-ios-47

image-uploaded-from-ios-43

Advertenties

10 Comments

  1. Heleen says:

    Beter laat dan nooit, maar ik kom hier toch ook eens piepen 😉 Ik werd zelf ook uitgenodigd om mee te doen als blogger, maar vind dat ze inderdaad vaak ‘foute’ dingen in beeld brengen, die je doen overkomen zoals je eigenlijk niet bent. Daarom heb ik vriendelijk bedankt. Uiteindelijk werd het echt een leuke week. Of ik toch zou meedoen mochten ze het me nog eens vragen? Ik weet het écht niet! 🙂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: