The discovery of Maasmechelen Village.

Toen ik een mailtje aankreeg om Maasmechelen Village mee te gaan promoten, was ik meteen in de wolken. Ik was er nog nooit eerder geweest en was er zo benieuwd naar! Lezen jullie mee naar hoe ik het er gesteld heb?

Ik werd warm gemaakt om Maasmechelen Village te gaan ontdekken afgelopen zaterdag. Op het programma: een yogales met Nina De Man, veel shoppen, lekker eten en een overnachting in een mooi viersterrenhotel.

Bloggervriendin Pauline was er ook, samen met haar liefje. Ik nam een vriendin mee om dit klein geluk te delen.
We werden verwelkomd in het mooie Ter Hills hotel. Het leek wel een enorm landhuis. Of een kasteel. Wat een kanjer! Wat een mooie kanjer! Echt een plaatje. Nu de binnenkant gaan ontdekken!

IMG_5370

Een combinatie van modern en strak en toch merk je meteen de landelijke sfeer doorheen het gebouw. Geweldig. Helemaal mijn ding. En zo warm aangekleed. Dat komt door de mooie landelijke toetsen in de bouw en het interieur.
De kamer was echt super mooi. Helemaal fan van de marmeren muren in de badkamer en het mooie en vooral zalige bed met pelsje. De badkamer heeft een mooie ruime (regen)douche en er hangt een geweldig grote spiegel. Handig(!)

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_5478

IMG_5414

Door er geen vaste zware deur in te zetten maar wel een dunne glazen deur, bleef de badkamer licht en luchtig. Het plaatje klopte.
De kamer op zich was groot genoeg. Het plafond was wel drie of vier meter hoog en dat valt meteen op door de hoge en brede gordijnen. Hiermee creëert men toch het gevoel dat de kamer groter is en dat maakt het een stuk aangenamer. Ik ben daar alvast fan van! Voor de rest was de kamer aangenaam gedecoreerd met warme en moderne elementen. Meteen uitnodigend om je er te nestelen. Heerlijk.
14h al! Oeps! We moeten naar beneden. De yoga zal beginnen. We werden begeleid naar een ander gebouw waar de yogales zou doorgaan. Elina en ik waren vrij sportief aangekleed en keken uit naar onze allereerste yogales.

IMG_5410

IMG_5409

Na een korte kennismaking, vloog Nina er meteen in. Met enkele mopjes kwam ze bij mij weg als een aangename en grappige yogalesgeefster. Ik zag het meteen zitten dat ik meerdere lessen kwam volgen (bij haar). Wat een aangenaam mens!

Bij één beweging voelde ik wel dat er een spier tussen m’n schouders niet wilde meewerken. Of dat ie juist te veel had meegewerkt. Ik heb er de rest van de dag nog last van gehad maar uiteindelijk was het de volgende dag al verdwenen. No worries dus!

De yogales smaakte voor mij wel naar meer. Ik kwam er effectief van tot rust en lette meer op mijn ademhaling en bewegingen. Het feit dat ik last had van die ene spier in m’n rug, wilt toch zeggen dat ik het goed heb gedaan. Of zo. Dat ik toch íets heb gedaan. Bij yoga gebruik je namelijk onwijs veel spieren. Ook spieren die je anders misschien amper gebruikt. Kortom: yoga: top! Nina: top! Nog eens bedankt, hè! Gij zijt wa de max!

IMG_5401

Shopping time! Elina en ik gingen ons omkleden en opknappen op de kamer. €300 mogen uitgeven in Maasmechelen Village, het voelde even alsof ik een soort van jackpot had gewonnen. Als een klein kind dat naar de kermis vertrok, trok ik met vriendin Elina aan m’n arm richting het bekende shoppingdorp. De eerste winkel viel me meteen op: Nike. Ja, daar ga ik binnen, hè. Ik kocht er uiteindelijk flashy roze schoenen voor €13.50(!) Van outletprijzen gesproken. Ik heb het mooiste paar schoenen aan m’n neus voorbij laten gaan omdat het een maat te groot was. Ik heb wel serieus staan twijfelen. Misschien met een zooltje? Dikke kous? De combinatie? Die pruillip kwam tevoorschijn. Dju, hè! Ik heb het écht overwogen. Ze kwamen op €42 en aan de kassa was er nog eens 50% korting… dus eindelijk zou ik €21 betalen voor te grote schoenen. Pfff. Spijt dat ik ze gekocht heb of spijt dat ik ze niet gekocht heb. Beiden zou toepasbaar geweest zijn. Natuurlijk is het tweede op dit moment het geval. Ik kocht nog een paar Nike schoenen voor m’n vriend ook. Ik belde ‘m 10 keer om zeker te zijn van zijn schoenmaat maar hij nam niet op. Een 44. Was effectief ook zo is, maar in Nikes jammer genoeg een 45. Schoenen zijn te klein. ’t Is niet waar, hè?! Ik scoorde wel goede punten door het juiste paar er uit te kiezen. Way to go!

IMG_5416

IMG_5423

Enfin. Verder shoppen en misschien laat ik me nog wel verleiden door leuke schoenen, een jas of mijn mooie handtas van Michael Kors!
Nooit gedacht dat ik ging rondlopen met een sacoche van Michael Kors. Ik moet toegeven dat ik wel graag handtassen zie en koop, maar ik geef daar nooit veel geld aan uit. Idem dito wat betreft de rest van mijn kleerkast, eigenlijk feitelijk. Zoveel geld voor “maar” 1 stuk, en dan nog van een bepaald merk. Nah, niet meteen iets voor mij. Maar toen ik dit model zag hangen, wist ik meteen dat ik dat wel echt zou dragen. Ik zou het gekocht hebben mocht deze handtas ergens in een winkel gehangen hebben, niet in het leder, goedkoper en niet per se van een merk. Nu ik rondliep met die aanlokkelijke giftcard, was uiteraard die verleiding wel groot. En ik heb me effectief laten verleiden ook. Komaan, we doen het. Ik was een sacoche rijker, en dan nog wel een hele mooie. ‘k Was meteen dol van de franjes en de zachte suède textuur. Er kon niet al te veel in maar dat vind ik op zich niet zo erg want dan kan ik ook niet zoveel meesleuren! 😉

IMG_5474

Ik ben dus de trotse eigenaar van een Michael Kors handtas! Mijn eerste Michael Kors handtas, hoera!
Calvin Klein kon ook mijn hartje bekoren. Ik heb al enkele keren op het punt gestaan om “dat typische Instagram setje” te kopen. Je kent het wel. Dat grijze topje en slipje, beiden met een brede witte band met grijze drukletters “CALVIN KLEIN” op. Mooi, maar zou ik dat ook écht dragen? Ik kon daar gewoon niet op antwoorden. En we gaan niet kopen om te kopen, hè!

Ik kocht een mooi subtiel lingeriesetje. Een zwart, alweer. Met kant, alweer. “Gij zijt echt een sucker voor kant” zei m’n lief me nadien. Dat klopt. Ik heb veel met kant. Kanten slipjes en bh’s vooral. Ik kan er niets aan doen. Anyway, mijn slipje is een volledig kant en in het zwart en mijn bh is van superzachte stof en er is kant in het midden, tussen beide beugels, en op de rug, tot aan de sluiting. Echt vrij simpel, maar zo schoon. En beiden zitten zó goed. Bijna perfect. Supergoede aankoop dus! Ik ben echt blij. Zegt ze met haar Calvin Klein setje aan op dit moment.

IMG_5449

In diezelfde winkel kocht ik nog vier andere slipjes, een boxershort voor mijn vriend en een paar kousen.
Voor ik het wist was mijn Gift Card leeg. Ik dacht dat ik nog wat had staan en wilde een nogal dure shampoo uittesten. Dat ging niet meer, hè. Too bad. Al was ik wel ongelofelijk blij met hetgeen ik al kocht.

Het was eens een andere manier van shoppen en dan vooral op de manier van merken kopen. Ik heb daar nooit echt naar gekeken en nu heb ik de kans gekregen om deze te leren kennen en de leukste stuks er uit te halen. And I just did it!

IMG_5421

IMG_5429

Andere leuke winkels in de Village zijn Liu Jio, Scots & Soda, Converse, Levi’s, maar ook leuke kookwinkels als Home & Cook en restaurants als Ellis Gourmet Burger zijn daar te vinden. Bij dat laatste hebben we trouwens gegeten ’s avonds. Ik ging niet voor een burger maar voor een zalmfiletsalade. Echt mega lekker!

IMG_5436

Nadien trokken we ons terug naar de kamer. Voornamelijk omdat we onze shoppingsbags wilden droppen want even serieus, dat begint dus door te wegen, hè. Zo lang geleden dat ik dat nog eens voelde. Niet te doen.

We besloten onze avond af te ronden met een lekker drankje in de bar van het hotel. Jammer genoeg zat die volledig vol en gingen we naar een ander restaurant/brasserietje in de Village. Daar zou het open zijn tot 22h om iets te drinken. Perfect! We bestelden beiden een Martini Bellini en babbelden erop los. Het was zo’n geslaagde dag! Uitgeteld in de hotelkamer keken we er met een big smile op terug. Geweldig.

We hebben ons mooie weekend afgesloten met een lekker ontbijtje ’s ochtends. Ik zou echt heel graag nog een keertje terugkomen. Maasmechelen Village is een leuke aanrader voor een weekendje weg als je er eens tussenuit wilt. Zeker als je houdt van shoppen én van leuke merken. En het Ter Hills hotel is sowieso een aanrader om je weekendje weg af te maken!

IMG_5481

IMG_5368

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: