Review Caudalie: Vine Activ.

Deze nieuwe Vine Activ lijn van Caudalie bestrijdt “de gejaagdheid van het leven”, zoals Mathilde Thomas het zo mooi zegt. Ontdek je samen met mij deze heerlijke nieuwe producten?

Het was de eerste keer dat ik de kans kreeg om Caudalie-productjes te gaan uittesten. Ik was meteen in de wolken! Dit gamma dat ik zometeen zal beschrijven, zijn vier slimme producten die de afweermechanismen van de huid versterken. Het helpt dus om de effecten van een huidveroudering tegen te gaan. I’m in!

‘Te jong om het kalm aan te doen, te jong om er moe uit te zien!”

Wat een quote! Ik wil er inderdaad niet moe uitzien. En dat ze me ouder schatten dan mijn leeftijd werklijk is, hoeft ook niet per se. Laten we deze anti cell burn-out complex producten dus maar gauw uittesten! Anti wat? Er zit gestabiliseerde polyfenolen, dat in druivenpitten zit, in de verzorgingsproducten. Dat is antioxiderend. Dat stofje wordt al 20 jaar gebruikt in de Caudalie-producten. Het zijn de sterkste afweermolecules (op basis van planten) en beschermen het collageen en natuurlijke hyaluronzuur in de huid. Klinkt interessant! Niet?
Er zit nog een antioxiderende stof in, namelijk het extract van de fijnspar. Weer iets uit de natuur. Dit extract heeft dezelfde werking en gaat dus de stimulering van de celafweer aan. Maar er is meer! Je vindt er ook vitaminen C en E in. Beiden antioxiderend. Vitamine C gaat ook zorgen voor het antirimpeleffect door de melanineproductie van de huid in balans te houden voor een nog meer gelijkmatige teint. Waarna de vitamine E zorgt voor een specifieke werking op de talgproductie en de celmembranen en het beschermt overigens de huid en behoudt de soepelheid ervan.

Wat een tekst. Maar wat een interessante tekst. Op een heel wetenschappelijke manier benaderd, zoals mijn vriend me toefluistert. De Vine Activ producten zouden dus je huid gaan opfleuren en van nature jeugdigheid uitstralen. Een “vederlichte textuur” is dan ook juist verwoord. De producten zijn licht en smelten meteen in je huid. Dat klopt ook.
Er zit mandarijnblad, komkommerwater en essence van groene munt in het serum. In de crème zit een absolute essence van oranjebloesem, citroenblad en essence van bergamot.

Image uploaded from iOS-54

Het Antirimpel Glow Booster Serum is de meest geconcentreerde verzorging uit het gamma. ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op het gezicht, net voor de (nacht)crème om de schadelijke gevolgen van de dagelijkse aanvallen op te vangen. Oeps, ik deed het enkel ’s morgens. Vanavond is dat het eerst dat ik doe na mij te ontschminken!
Dit product heeft een ‘second skin’ formule en zorgt voor een hoge dosis van het anti cell burn-out complex in elke cel.
Het handige pompje geeft je meteen de juiste hoeveel in je handpalm. Het smeert makkelijk open en het ruikt heerlijk fris.

De 3-in-1 Hydraterende Verzorging voor elke ochtend. Een lichte crème die één wordt met je huid: daar droom je toch van? Niet vettig, ruikt zalig en het biedt dan ook nog eens de juiste bescherming. De huid krijgt een boost en straalt.
De polysachariden verzetten zich tegen vervuiling. Deze suikers vormen een onzichtbaar laagje dat als schild fungeert. Het geeft dus de ideale bescherming tegen fijne stofdeeltjes.
Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat de opperhuid voller en gladder is. Ruikt echt zalig fris!

De Gladmakende Anti-vermoeidheid Oogcrème werd op slag ook één van mijn favorieten. Sinds kort maakte ik gebruik van een oogcrème want het werd me aangeraden vanwege mijn droge huid net onder mijn ogen. Deze niet geparfumeerde verzorging neutraliseert ’s ochtends en ’s avonds aanvallen van buitenaf. Oeps, ik gebruikte ‘m weeral enkel ’s ochtends. Veel te enthousiast, zoals altijd. Eerst lezen, Hanne! Deze smoothing eye cream kan je ook gebruiken op de lipcontour. Yes!
Het perfecte redmiddeltje tegen rimpels (liftende peptiden en extract van varen), wallen (extract van zoethout) en kringen (extract van paardenkastanje).
De oogomtrek is gladder en straalt meteen. Het handige uitsteekseltje zorgt ervoor dat je rechtstreeks een kort en fijn lijntje onder je ogen kunt trekken. Ook deze oogcrème ruikt heerlijk!

Image uploaded from iOS-51

Ook de Detox Nachtolie laat ik niet meer los. 6 druppels en je schenkt je oververmoeide huid de nodige herstelling. ’s Nachts helpt deze olie de toxines die de cellen vervuilen efficiënt te neutraliseren. ’s Ochtends is de huid fris en klaar om er meteen weer in te vliegen.
Deze olie bestaat uit een 100% natuurlijke formule op basis van druivenpitolie. Ik moet eerlijk zeggen dat deze olie me echt heel goed bevalt. Meestal zijn oliën vrij tot erg vettig maar hier bij deze Overnight Detox Oil is daar geen sprake van. Ik moest alleen wennen aan de geur. Een heel natuurlijke geur, dat wel. Mijn vriend zei, toen hij me een slaapwelkus gaf, dat ik rook naar Mariakes, die snoepen. Dat vond ik echt niet. Het ruikt allesbehalve zoet.
Nu ik weet dat er olie van muskaatroos en oliën van neroli, lavendel, wortel, wit sandelhout en petitgrain in zitten, besef ik dat ik de lavendelgeur en het kruidige van de rest wel heel goed ruik. De olie is een bom aan voedende en herstellende elementen dankzij aanwezige omega 6 en vitamine E.

Image uploaded from iOS-50

Wel, dit is een ander soort review dan dat ik normaal gewend ben, maar ik ben blij dat ik de bijgeleverde informatie wat heb vertaald voor jullie. De producten zijn die 1000 woorden echt wel waard. Akkoord, het zijn niet de meest goedkoopste verzorgingsproducten dat je ooit kocht, maar geloof me: je zal ze blijven kopen. De producten voelen niet vettig of zwaar aan en ik zou ze echt aan iedereen aanraden. Ben er zoooo blij mee!

Wees er zuinig mee, gebruik ze elke dag en voel het verschil.

Image uploaded from iOS-52

Altijd korting op jouw favoriete verzorgingsproducten? Bezoek dan zeker TagCity!

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: