Review: Afterburn work out.

Doe eens aan Afterburn. Een nieuw concept binnen de wondere wereld van fitness en work out. Ik leg jullie uit wat het precies inhoudt.

De benaming “Afterburn” komt letterlijk van “after burn”, omdat je nog tot 36 uur na de work out calorieën aan’t verbranden bent! Dat is namelijk het “after burn effect”. Je verbrandt wel tot 1000 kcal per training! Elke Afterburn sessie ziet er anders uit. De ene keer ga je meer op de buikspieren gaan werken, de andere keer is het hele lichaam aan de beurt. Telkens met veelzijdige en gevarieerde oefeningen en nog eens afwisselend met fietsen en lopen. Dat alles wordt begeleid door een professionele coach die je niet alleen persoonlijk benadert en motiveert maar ook de motivatie binnenin de groep behoudt. De Afterburn groepen bestaan uit maximaal 20 personen zodat de coach elk van ons in de gaten kan houden. Voeg daar nog de laatste hits aan toe en je hebt een work out feestje! De sfeer is geniaal en je houdt het deze keer écht vol. Akkoord, om ernaartoe te gaan moet je je misschien slepen maar eenmaal je er bent en vijf minuutjes bezig bent, blijft de motivatie door je aderen gieren. En dat voor een uur lang!

Met Afterburn creëer je een snelle en effectieve conditieverbetering. Ideaal dus als je niet alleen wilt afvallen maar ook aan je conditie wilt werken. Ben je je wat aan’t forceren? Je kan alles meevolgen door middel van een hartslagmeter. Zit je in de rode zone? Dat mag en kan want je bent aan’t trainen maar hoe hoger je procent, hoe rustiger aan je het nadien moet doen. Je bent je dan te veel aan’t geven en dan moet je jouw hartslag zo snel mogelijk lager brengen. Dan kom je terug terecht in de blauwe zone. Soms zal de coach aangeven om eens alles te geven, misschien zelfs bergop als je aan’t lopen bent, maar je beslist nog altijd zelf wanneer je het langzamer aan doet. En dat moet je ook doen. Het is motiverend en superleuk maar je doet wat je zelf aankan!
Het is niet alleen een uitdaging voor je lichaam, zowel voor de beginner als de fanatieke sporter, maar ook een serieuze mentale opkikker. Echt.
Wil je het eens uitproberen? Bij Escape Fitness in Sint-Denijs-Westrem kan je een gratis Afterburn les volgen. Overtuigd? Koop je dan meteen een abonnement en je hebt er een nieuwe hobby bij!

Image uploaded from iOS-57

“Waarom Escape Fitness?

Onze troeven:
* trendy en gezellige fitnessruimte met een persoonlijke aanpak
* kwaliteitslessen voor ieders niveau: Spinning, BBB, Yoga en Bodysculpting
* kleedkamers en douches voorzien van alle comfort: zeep, shampoo en bodylotion
* gratis parking voor de deur, wifi en koffie
* géén instap of administratiekost
* géén verplichte domciliëringen, jaarcontracten of stilzwijgende vernieuwingen

Ontdek Escape Fitness met een gratis dagpas”

Volg Afterburn op Instagram zodat je dagelijks motiverende foto’s, filmpjes en quotes te zien krijgt en zelf aan de slag kunt!

Escapefitness/Afterburnstudio
Kortrijksesteenweg 1086 bus A0001
9051 Sint-Denijs-Westrem

Advertenties

3 Comments

  1. Project zur says:

    Lijkt mij zeer aangenaam, dat je tenminste weet dat je juiste oefeningen doet! Want als ik naar de gewone fitness ging, liep ik enkel op de loopband want had geen verstand van andere toestellen en oefeningen!

    Liked by 1 persoon

  2. Pingback: met een goed gevoel werken aan mijn conditie, mijn lijn en gezondheid | Escape Fitness

  3. Pingback: met een goed gevoel werken aan mijn conditie en gezondheid | Escape Fitness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: