Review bracelets Heart 4 jewelry.

Normaal gesproken ben ik niet zo’n armbandjesmeisje. Ook geen kettingmeisje.
Maar sinds kort draag ik toch chokers en uiteraard horloges, altijd. Toen ik enkele armbandjes mocht uitkiezen, heb ik het toch een kans gegeven. Niet omdat ik er terug zestien wilde uitzien (want dat vonden mijn collega’s ervan, thanks!) maar omdat ik het eigenlijk echt toffe bandjes vind. Kijk je mee?

Je kan ermee vormen wat je wilt. Het doet me zelf terugdenken aan m’n kindertijd.
Oké, het flatteert tieners misschien ietsje meer maar who cares? Ik ben 25 en loop met quote- en naamarmbandjes rond. Because I can. Zo hangt er sinds een week een “hannewhale” aan m’n rechterpols en sinds het Paasweekend een “Big sis”, want dat ben ik. Een grote zus. Mijn kleine zusje gaf ik “Lil sis”. Ze was er blij mee. En zo lopen wij nu rond met matching armbandjes. Lief, toch?

Ook kreeg ik nog een “Wander”, wat perfect bij me past. En “Girl boss”, omdat ik op een dag mijn eigen baas zou willen zijn. Omdat vrouwen bazen zijn. Als in “De vrouw is een zelfstandig wezen en wij kunnen ook wat mannen kunnen.”

Image uploaded from iOS-13

Heart 4 jewelry heeft ook een leuke collectie chokers. Daar koos ik een hele fijne uit. Nu kan ik ten minste eens afwisselen van chokers want ik had er maar eentje. Je hebt het sowieso al zien passeren op mijn Instagram stories 🙂

Heart 4 jewelry is opgericht door een Belgisch meisje en je kan haar leuke sieraden en bandjes terugvinden op http://www.heart4jewelry.com
Ik ben er zeker van dat jij nu ook zo’n tof letterbandje wilt 🙂 Ze zijn beschikbaar vanaf €8 voor bijvoorbeeld je initialen en €9 voor een woord of naam.
Happy shopping!

Met dank aan Heart 4 Jewelry voor het opsturen van deze bandjes ♡

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: