Review Evian: Fruits & Plantes

Evian brengt nieuwe, lekkere én zoetige drankjes op de markt! Ik mocht de drie smaken in avant-première proeven en ik zou jullie graag wat meer vertellen over wat ik ervan vind. Lees je mee?

Evian, het bekende watermerk lanceerde zopas water met een smaakje. Drie verschillende frisse soorten die sowieso velen zullen bekoren. Deze zijn verkrijgbaar in handige schattige flesjes. Kenmerkend is dat het water van Evian afkomstig is uit de Franse Alpen, dus ook voor deze nieuwe lancering. Verder vind je er natuurlijke smaakstoffen, geconcentreerd sap van fruit van hetgeen erin zit en een klein beetje suiker in. Ze bevatten geen bewaarmiddelen noch kunstmatige aroma’s.

Image uploaded from iOS-61

Image uploaded from iOS-60

“Evian Fruits and Plants is best served chilled”

Het eerste dat ik proefde was druif en roos. Echt suuuper lekker! Vrij zoet, maar niet te. Zo’n 3% van de inhoud van dit flesje bevat suiker. Wat in mijn ogen echt heel goed meevalt. Ik heb door de dag heen ook echt wel suiker nodig en dit lijkt me alvast beter dan bijvoorbeeld een blikje Coca Cola.

Het rode flesje met frambozensmaak (en verbena) smaakt verrassend zoeter. Hier vind je zo’n 5% suiker in. Mijn voorkeur gaat naar de druif en roos.

Last but not least: citroen-vlierbloesemsmaak. Heerlijk verfrissend, zeker en vast. Ook iets zuurder, omwille van de citroen natuurlijk. Toch blijft druif-roos mijn favoriet van de drie smaakjes. Al ben ik een enorme fan van vlierbloesem.

Image uploaded from iOS-64

Image uploaded from iOS-63

Het gearomatiseerde water is een echte aanrader wanneer je eigenlijk veel moet drinken (wat, elke dag 1,5 liter?!) maar je dat niet lukt om gelijk welke reden. Deze lekkere drankjes heb je op 1 2 3 op. Geloof me. Hopelijk komen ze ook in 2 liter flessen! 😉 Oh en ze zijn alvast te koop in alle Delhaize supermarkten!

Met dank aan Walkie Talkie PR voor het opsturen van dit Evian-pakket ♡

Advertenties

14 Comments

 1. dirk1heidi says:

  Lijk me heerlijke drankjes… Ik zelf drink al super veel water van evian… Maar ik denk dat ik deze drankjes nooit zal proberen omdat der suiker in zit…Ook al ben ik zo verslaaft aan frambozen 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Steph says:

  Hoiii,
  Ik woon in Nieuwpoort en nergens zijn ze te vinden. Enkel bij die beachbar op het strand maar daar zeggen ze niet van welke brouwer het komt.
  Ik heb al Delhaize, Colruyt, Gb,.. afgelopen maar nergens te vinden.

  Liked by 1 persoon

 3. Vanoost Mario says:

  Spijtig genoeg moeilijk te vinden. Twee Delhaize in Oostende, 1Carrefour Market, te Brugge Carrefour Hyper, alleen te vinden in de 2 Carrefour express te Oostende. Heel lekker, maar niet goedkoop. €2,39/fles. Vandaag Carrefour Hypermarket te Brugge. 1 smaak €1,99/stuk. Hopelijk binnenkort in alle Delhaize winkels. Seintje aan Evian…

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: