Op zoek naar je droomhuis: VELUX ramen, ja of nee?

VELUX dakramen: Ik denk dat er behoorlijk wat voor- en tegenstanders zijn. Vroeger was ik daar niet zo’n fan van. Nu we zelf een VELUX dakvenster hebben in het huisje dat we huren, vind ik het wel echt leuk. Waarom? Lees mee!

Je kent het wel, dat moment waarop je in bed ligt, zachtjes in slaap aan’t dommelen bent en er zacht getik op het dakraam hoorbaar is. Regen. Zalig. Je valt er nog beter door in slaap (naar mijn mening) en het geeft een rustgevend gevoel. Op die manier sta je iets dichter bij de natuur omdat je de regen zo goed hoort vallen. Oké, ik word er ’s nachts van wakker, vooral als het stormt, maar dat deert me niet.

Wij hebben twee VELUX dakramen in huis. Beiden in de slaapkamer, want we slapen in de nok van het dak. Aan het ene dakraam kunnen we niet goed bij en daarom hebben we een telescopische bedieningsstang ter beschikking. Anders is het voor ons onmogelijk het gordijn te sluiten.
Nog een leuk voordeel aan dakvensters is natuurlijk het feit dat je de ruimte zo donker mogelijk kunt maken. Er komt zo goed als niets door de gordijnen waardoor je dat uurtje langer kunt slapen ’s ochtends. Heerlijk, toch?

Je kamers verluchten maar er is onweer op komst? Met VELUX dakvensters is dat geen probleem, natuurlijk. Open het dakvenster op een kiertje en er is al genoeg ruimte om de kamer te verfrissen. Toch bang dat het zal binnen regenen of je vertrouwt het niet? Klik dan gewoon de verluchting open en je zal merken dat dit ook heel goed helpt.

Zelf inspiratie opdoen? Ga naar http://www.velux.nl/wooninspiratie en doe bakken inspiratie per type kamer op!
Dus, VELUX dakramen, ja of nee? Duidelijk een JA!

VELUX
Beide foto’s zijn afkomstig van de VELUX website.

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: