Last-minute ideas for Mother’s Day.

Zondag is het alweer Moederdag. Alsof het gisteren nog maar was. Omdat je jouw mama eens goed mag verwennen, en dat dubbel en dik op Moederdag, heb ik nog wat last-minute ideetjes voor jullie. Kan je nog wel wat inspiratie gebruiken (of wil je gewoon mijn blogbericht checken)? lees dan mee!

Natuuuuurlijk denk je aan bloemen als je het woord “Moederdag” hoort! Bloemen zijn best cliché maar altijd een schot in de roos. Want welke mama houdt nou niet van bloemen? Ga eens voor een buitengewoon boeket, van Bloomon bijvoorbeeld. Hier kan je zelfs een vaas bijbestellen en de boeketten zijn, zonder overdrijven, HUGE. Je hebt drie verschillende formaten waaruit je kan kiezen. De bloemen zijn dikwijls niet alledaags (daarmee bedoel ik dat er af en toe een specialleke in zit), zijn dagvers en erg kleurrijk. Bloomon werkt met maandelijkse thema’s zodat er steeds een aangename variatie is en je kan er een abonnementje op nemen als je dat wilt. Bloomon geeft geregeld workshops waarbij je dan je eigen boeket mag maken. Zo plezant! Dat heb ik gedaan op de Press Days in Antwerpen bij With Love Nans*. Mijn bloemen hebben wel twee weken bij mij op de keukentafel gestaan!
Misschien zijn bloemen van Bloomon nu iets té last-minute, maar hey, een mooi boeketje van bij je plaatselijke bloemist werkt ook, natuurlijk.

Image uploaded from iOS (1)

Ik vind parfum een vrij intiem cadeau om te geven omdat geuren echt iets héél persoonlijk is. Als je jouw mama door en door kent en je weet perfect wat voor parfum ze graag zou willen, dan kan je een flesje parfum cadeau doen. Qua budget zit je dan wel al een categorie hoger. Maar verdienen mama’s dat niet? Natuurlijk! Ik heb net drie nieuwe parfums gekregen en ze zijn stuk voor stuk geweldig. Ik houd nogal van zoete geuren maar toch met dat tikkeltje bloemachtige erin. Een subtiele combinatie van snoepgoed en bloemen vind ik geweldig!
Pure Aphrodisiaque van Agent Provocateur is daar zo eentje van. Dat zoetige vrouwelijke zit hier heel hard in. Eerder een warme winterse geur. Denk aan sexy lingerie gecombineerd met deze geur. Het plaatje klopt. Ook Mademoiselle Rochas is er zo één. Dit geurtje is wel wat speelser, een meer zomers gevoel. Hier komt de frisheid meer naar boven. Pure Pastel Mint van Betty Barclay is dan weer de meest sporty versie van de drie. Een prettige geur met een hoog frisheidgehalte.
Eén van deze drie sexy geuren is misschien wel een topper voor je mama! Het is nog niet te laat om een flesje te halen! Hup, hup!

IMG_0229

IMG_0234

IMG_0250

IMG_0257
Deze parfums kreeg ik op de Influencers Night van A Luxury Approach.

IMG_0301
Deze parfum kreeg ik op de Press Days van Appletree PR.

Parfums kunnen inderdaad hoge prijzen hebben. Kijk je liever naar iets goedkopers? Denk dan eens aan een body mist of een body spray. Misschien minder chique om af te geven maar het effect is er wel: én een leuk cadeautje én het ruikt lekker! (En je hebt wat minder geld uitgegeven which is good for the portemonnee, hè!)
Mijn favorieten op dit moment: Body Fantasies. Uh, wat zeg ik. De roze “Pink Sweet Pea Fantasy” is mijn all time favourite.

IMG_0281

IMG_0291
Deze body sprays kreeg ik op de Press Days van Yapada Pressroom.

Verzorgingsproducten zijn altijd een goeie gok. Mama’s zijn met zodanig veel bezig dat ze soms af en toe eens een me time momentje vergeten in te lassen. Niets beter dan even te relaxen en je lichaam goed te verzorgen met allerlei heerlijke producten. Scrub, douche foam, een bad vol schuim, een masker in de haren, achteraf je lichaam insmeren met een goede body lotion en misschien ook wel je benen insmeren met een zelfbruiner. Niets ambetanter dan witte benen onder dat ene mooie kleedje. Want, geef toe, een getint lichaam is toch aantrekkelijker? Of zo denk ik er toch over, bij mezelf dan.
Denk aan leuke Rituals cadeaupakketten (De limited edition Karma is terug! En er kwamen toffe zonneproducten bij. Neem gauw een kijkje!), een toffe verzameling aan badspulletjes van bij Hema of de chiquere kant opgaan à la Décleor. Deze twee oliën zijn het perfecte voorbeeld om aan die me-time te beginnen!

IMG_0265
Deze Decléor producten kreeg ik van L’Oréal.

Chocolade! Ik ben er zeker van dat moeders blij zijn met chocolade. Ook al zijn ze misschien voor de zoveelste keer op dieet, YOLO, weet je wel? En welke chocolade is beter dan Godiva? Juist. Smakelijk!

IMG_0270
Deze chocolade kreeg ik van Sparkies.

Wat ontbreekt er vaak in een servies? Mooie, deftige champagneglazen. Dan denk ik meteen aan PSP Peugeot Belux, vooral bekend om z’n peper- en zoutmolens. Ik gaf mijn mama de “ESPRIT” champagneglazen, een set van 4 elegante glazen. Alsof ik haar gedachten kon lezen: ze was er geweldig blij mee! Zijn jullie met meer mensen thuis? Geef haar dan tweemaal een setje van vier glazen. Drinkt je mama liever rode wijn? Een mooie wijnkaraf van PSP Peugeot Belux is ook een goed idee. Topcadeau gegarandeerd!

Image uploaded from iOS (3).jpg
Deze champagneglazen kreeg ik van PSP Peugeot Belux.

Heb je geen centjes of wil je jouw mama verrassen op een andere manier? Schrijf eens een lief kaartje of verras haar met een zelfgemaakt fotoboek. Of schrijf haar een gedicht. Is je mama niet zo cheesy? Gewoon “Fijne Moederdag!” wensen zal ook volstaan dan 😉

Wij gaan op Moederdag gaan brunchen in Gust, een ontbijthuisje in Gent. Nadien nemen we een bootje om met z’n allen twee uurtjes op de Leie te gaan varen. Plezier verzekerd! Doe jij iets tofs met je mama op Moederdag?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: