Review: My new bluetooth Sony XB650 headphone.

Ik gebruik quasi nooit oortjes of een koptelefoon omdat ik nooit (meer) muziek luister onderweg. Ja, op mijn werk of in de wagen maar dat komt gewoon uit de speakers. Totdat ik deze mooie Sony XB650 toegestuurd kreeg. Ik denk dat dat zowat de coolste gadget is dat ik ooit aankreeg. Lees je mee?

Een bluetooth hoofdtelefoon, jawel. Dat wil zeggen dat de hoofdtelefoon volledig draadloos werkt. Héél handig als je het mij vraagt. Vooral als je, net als mij, nogal wat kan struggelen met draden. Bye bye eeuwig gevecht met knopen uit verfrommelde draden te halen!
De koptelefoon is supereenvoudig om overal te gebruiken. Door de startknop enkele seconden ingedrukt te houden, vertelt de Engelstalige vrouw wat voor functie je intoetste. Zo vertelt ze je hoeveel batterij je nog hebt of dat je ‘m bijvoorbeeld zonet hebt in- of uitgeschakeld. Heel makkelijk te koppelen aan je smartphone of laptop.
Zo gebruik ik deze mooie Sony bij het bekijken van m’n favoriete serie. En dat terwijl mijn lief naast mij gitaar aan’t spelen is of boven mij weer aan’t knutselen is met zijn slijpschijf of dremel. En geloof me, dat maakt nogal lawaai. Ik sta er telkens van versteld hoe hard het geluid rondom mij wordt vervaagd wanneer ik mijn koptelefoon op heb. Hierdoor hoef ik het volume niet vollenbak te zetten en zet ik het dus zeker niet te luid voor m’n oren. Zelfs zonder muziek of geluid hoor ik zoveel minder, gewoon door het op te zetten van de headphone. Perfect voor als je lief of je mama weer aan’t zagen is 😉

IMG_0272

Deze headphone is al verkrijgbaar voor €130. Te veel voor je budget? Met z’n EXTRA BASS technologie bezorgt ie jou een zeer krachtig geluid. Nog niet overtuigd? De batterij gaat langer mee dan dat je iPhone het volhoudt 😉 Namelijk 30 uur! En de bluetooth reikt tot zo’n 10 meter. Zotte must have, al zeg ik het zelf! Verkrijgbaar in rood, blauw en zwart. Psssst, Vaderdag is in aantocht! Graag gedaan.

IMG_0287

Big thanks to LVTPR for sending me this epic Sony headphone ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: