Review: zelfbruiner Honey Bronze van The Body Shop.

Het mooie weer is daar en jij zit hier met je witte benen. You know what I mean, right? De zonnebank is schadelijk en voortdurend op reis gaan is quasi onmogelijk dus we moeten ons kleurtje op een andere manier krijgen. Een goede zelfbruiner is zoveel waard! Ik ontdekte de Honey Bronze van The Body Shop. Lees je mee?

Let’s be fair, onze benen kunnen witter dan wit zijn en hoe onzeker kan jij je daarbij voelen? Een zelfbruiner kan dit probleem makkelijk uit de weg gaan. Ik ontdekte met de Honey Bronzing body BB cream hoe simpel het kan zijn. Weg onzekerheid, hallo stralende benen!

Deze bodycrème geeft je een zongebruinde teint. Het handige is dat deze crème ook echt voedend werkt. Je krijgt er dus niet alleen een mooi kleurtje door, het voedt ook nog eens je huid tot 24 uur lang. Breng de crème aan op een droge huid en smeer goed uit, anders heb je vegen en strepen. Laat ‘m goed intrekken zodat de bronzing cream volledig opgenomen is door de huid en niet afgeeft op je kledij. Dat is wel het laatste wat je wilt, een bruingevlekt wit kleedje, toch? Deze zelfbruiner is ideaal om last-minute een mooie gezonde bruine teint aan gelijk welk lichaamsdeel te geven. Niet té last-minute want je moet het écht de kans geven om het product goed te laten intrekken.
Het handige eraan is dat ie gewoon terug afwasbaar is. Deze crème geeft je dus op gelijk welk moment een zongebruinde look en even later was je het er gewoon weer van af. In de douche zie je dan ook wel wat bruin water weggespoeld worden. Maar die ‘glow’ op de benen blijft wel dus het zijn niet de spierwitte benen die terug te zien zijn. Oef.
Algemene beoordeling: het geeft een mooie, bruine en egale kleur. Neem er even de tijd voor alles goed in te smeren en te laten inwerken en off you go! Was nadien goed je handen want die zien nogal… bruin 😉
Leuk weetje: het is 100% vegetarisch en bevat Community Trade-honing uit Ethiopië.
Deze tube is voor €21 verkrijgbaar vanaf 30 mei in een The Body Shop in jouw buurt!

_MG_0240

Gouden tip die ik zelf ook meekreeg: meng deze zelfbruiner met je favoriete body lotion want de crème kan donkerder uitvallen dan je denkt! En dan is je huid nog beter gehydrateerd!

“FOREVER AGAINS ANIMAL TESTING” – The Body Shop

Ben je niet zo te vinden voor zelfbruiners in de vorm van crème? Ik ben zelf erg tevreden over de zelfbruiner van Marc Inbane. Dit is een spray dus geen crème en deze breng je aan met behulp van een zachte handschoen zodat je alles mooi kunt opensmeren. Het behoudt zo’n 5 dagen z’n kleur. De eerste dag heb je dus de bruinste benen en op dag vijf neigt het al wat meer naar voor wanneer je het bent beginnen te gebruiken.
Voor de prijs €40 heb je een grote fles en je komt er zeker een jaar mee toe!

Bedankt aan Primetime Communication voor dit The Body Shop pareltje ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: