Review: Webshop Mamzel (en mijn ongelooflijk coole tanktop MOET JUST NIKS)

Ooit al gehoord van Mamzel? Ja, je spreekt het uit op z’n Frans als in ‘mademoiselle’ maar dan met een Gentse tongval. Mamzel. Beschrijf het als een leuke webshop met allerlei must haves. maar er is meer. Lees snel mee!

De Mamzellen organiseren dikwijls home parties waar je het online aanbod van hebbedingetjes kunt scoren om als cadeau te geven of gewoon voor jezelf. De Mamzel van dienst tovert je huis om tot een winkeltje waar jij met 10 vrienden (of meer!) naar hartelust kunt winkelen. Vergelijk het concept een beetje als een Tupperware- of Upperdare-avond maar dan met echte must haves. Zó cool! Moet ik zeker eens doen!

Designer Cis Bauwelinckx pronkt hier ook met zijn designproducten. Ik ben fan van de designs op kledij zoals mijn tanktop “MOET JUST NIKS“. Beeld je in: je bent op reis en je moet nergens aan denken en vooral niets doen. Dan moet je just niks doen, hè 😉
Of word je wel eens vaker dingen opgelegd? Wijs even naar je t-shirt: MOET JUST NIKS. Ik zie het al voor me: Mama: “Ge moet uw kamer opruimen.” Gij: “Moet just niks!”
Ik vond ‘m in elk geval wel geslaagd. Bad hair day? Dan is “COIFFEUR EST MORT” echt iets voor jou. Al zou “F*CK DRUK DRUK” ook geweldig goed bij me passen, een knipoog naar mijn oh zo druk leven (haha).

IMG_0275

IMG_0281

De webshop is echt een toffe ontdekking geweest! Ze hebben zelf een offline pop up winkel in Brugge gehad en dit van 22 april tot en met 7 mei. Jammer genoeg ben ik er niet geweest maar ik ben er zeker van dat deze webshop nog heel veel van pas zal komen. Zo’n leuke spulletjes! Deze moet je gewoon gezien hebben. En dat concept van die home parties vind ik gewoonweg zalig. Net zoals een “Upperlady” ken je ook een Mamzel worden. Eigenlijk écht iets voor mij. Misschien wel een leuke bijverdienste… 🙂
Hoe dan ook in zo’n home party ideaal voor een perfecte girls night out. Een glaasje bubbels en winkelen in je eigen living, wat een droom! Hier vind je meer informatie.

IMG_0293

IMG_0296

Merci Mamzel voor de leuke tanktop! ♡

Advertenties

6 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: