Review Carbon Hotel Genk.

Dit weekend ging ik een nachtje slapen in het Carbon Hotel in Genk. Het hotel triggerde me bij de aflevering van “De Sollicitatie” en aangezien ik al in één van de Different Hotels overnachtte, wist ik dat het Carbon Hotel in Genk ook zeker de moeite zou zijn. En dat was het zeker. Lees je mee?

Een heel mooi, chique hotel aan het station van Genk. De deluxe kamer is heel ruim en heeft zowel een bad als een inloopdouche. Hoewel de kamer vrij hol klinkt, heeft ie toch een “wauw”-gehalte. Dat komt voornamelijk door de open ruimte waarbij het slaapgedeelte en de badkamer met elkaar verbonden zijn door middel van een halve muur. Vanuit bad heb je dus zicht op het bed en omgekeerd. Het oogt ruim en mooi en is een absolute meerwaarde voor de deluxe kamer.
De standaardkamers hebben enkel een inloopdouche en zijn iets compacter.
Inchecken doe je hier met een (gratis) glaasje bubbels. Santé!

IMG_0391

IMG_0439

IMG_0405

IMG_0412

De kamer en vooral de badkamer is in het zwart en dat gaat mee in het chique, maar niet in het gezellige. Het oogt strak en modern dus voor wie een zwak heeft voor moderne hotelkamers, ben je hier zeker aan het juiste adres.
Voor wie van modern en strak houdt, is dit the place to be. Of toch wanneer je van plan bent een weekendje Genk te doen.

IMG_0443

De stad is vrij klein en daarom goed doenbaar te voet. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer aangezien het station letterlijk tegenover het hotel ligt. Eerlijk is eerlijk: je hebt hier allesbehalve hinder van. Het hotel is zo goed als geluiddicht waardoor je geen last hebt van het lawaai errond.
Je komt naar Genk om de C-Mine te bezoeken of om te fietsen door het Limburgse groen. Zin in shoppen? Dat kan ook. De gezellige stad beschikt over tal van winkelcentra. De winkelstraat ligt trouwens op een boogscheut van het hotel.

IMG_0217Geweldig geslapen want ja… echt een heerlijk bed!

Het ontbijtbuffet was dik in orde. Vooral de lekkere eitjes met spek is een aanrader. Ik miste wel vers geperst fruitsap maar daarvoor moet ik naar een B&B, denk ik. Ontbijten kan tot 11 uur en uitchecken pas om 12 uur. Genieten!

IMG_0225

Bye Carbon Hotel! Thanks for having me! ♡

IMG_0287

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: