Vlaamse Ardennen: de natuur in.

Vrijdagnamiddag trokken mijn vriend en ik richting de Vlaamse Ardennen. In het mooie Maarkedal zouden we de mooie groene natuur intrekken. Of het de moeite was? Zeker en vast. Lees mee!

Burreken, daar in het hartje van de Vlaamse Ardennen, zijn mijn vriend en ik op zaterdagochtend een mooie wandeling van zo’n 7 kilometer gaan maken. Een geweldig natuurpark waar ook het befaamde Knuffelbos ligt. Gezien in Met Vier in Bed! Nee? Het was er super rustig. Geen idee of het door het weer, wat een pak minder was dan afgelopen week, of het moment op de dag kwam. We trokken onze wandelschoenen rond half tien ’s ochtends aan en rondden het kwart na twaalf af. Toegegeven: het was op ons dooie gemak. Maar dat mag ook wel, hè. Lekker op het gemak maar toch sportief én gezond aan’t genieten van ons vrije weekend. Want dat doe je wel hier, genieten.

IMG_0261

Ik moet het toegeven: mij doet het absoluut deugd om de natuur in te trekken en een frisse neus te halen. De wind door je haren, de piekernijen stopzetten en je eigenlijk gewoon één voelen met de natuur. We hebben zelfs een buizerd gezien en dat van op kleine afstand. Schoon beest, zeg.

Je hoeft zeker niet ver te gaan om de mooie natuur in België op te zoeken. De Vlaamse Ardennen is vlakbij en je vindt er alle rust die je nodig hebt om eens je dagelijkse leven te ontvluchten.

IMG_0264

IMG_0277

Aan’t nadenken over een weekendje weg? Ga eens voor de prachtige natuur in plaats van de drukbezochte steden of badplaatsen. Je zal er vast en zeker even hard van genieten als ik!

We kregen een overnachting in een mooie plaatselijke B&B aangeboden waar we nog meer tot rust kwamen.
Ik zou zo teruggaan. Geweldige quality time met je partner, kids of de hond!

IMG_0217

Advertenties

5 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: