Review: Je favoriete foto op canvas gedrukt.

Af en toe zie je het wel eens passeren, een mooie foto op een canvas tegen de muur. Vraag jij je dan niet af vanwaar dit komt? Ik botste op een goed adresje voor dergelijke wensen en verraste mijn goede vriendin Liselotte met een mooie foto van zichzelf en haar toen nog toekomstige man. Ik toon jullie graag het resultaat!

De samenwerking sprak me aan omdat ik heel toevallig zelf had vernomen dat mijn vriendin Liselotte een foto van haar en haar man op een canvas wilde laten drukken. CanvasCompany kwam op het juiste moment aankloppen, denk ik dan. Ik was super blij omdat ik haar iets extra cadeau kon doen voor haar trouw. Iets waarvan ik wist dat ze er echt blij mee zou zijn.

Enkele maanden geleden ben ik met Liselotte en haar vriend foto’s gaan nemen, in de mooie natuur, voor de uitnodiging van hun trouw. Er zaten hele mooie foto’s tussen en ze pikten er één van de mooiste uit voor op de trouwuitnodiging. Ik nam er ook eentje uit de mooie collectie en liet die op de canvas drukken.

IMG_0214
Deze canvas heeft afmetingen 40×60 en komt neer op €43,95

Je kan gelijk welke foto uploaden in de tool en gelijk welke afmeting kiezen. Je kan het ophangsysteem bij aankopen waarmee je het makkelijk aan de muur kunt bevestigen.
De print is van goede kwaliteit dus je bent er zeker van dat je een degelijk product voor je geld aankrijgt. Je kan zelfs nog een kader bijkopen of gaan voor een foto op hout. Van originaliteit gesproken!

CanvasCompany heeft nog een bedrijf, namelijk Wereldkaarten.nl waarbij je een wereldkaart op canvas, hout, poster of zelfs aluminium of plexiglas kunt laten printen. Of zelfs in je favoriete kleur behang.

Bedankt CanvasCompany voor de fijne samenwerking! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: