Review: Heerlijk ontbijt- en brunchadresje: Soep & Zoet.

Op zoek naar een goed adresje om je helemaal rond te eten? Geloof me, dat zal je doen bij Soep & Zoet in Sint-Niklaas. Van gezonde ontbijtjes en lunches tot heerlijke zoete tussendoortjes. Wedden dat je begint te watertanden?

Vlakbij de Grote Markt en op een boogscheut van het station van Sint-Niklaas ligt Soep & Zoet, zoals ze zichzelf noemen “Jouw soepbar met zoete nasmaak”.
Van heerlijk verse soep tot uitgebreide salades maar ook zoetebekken komen hier zeker aan hun trekken: American pancakes met vers fruit, wentelteefjes, wafels of allerlei soorten taart. Mijn vriend en ik gingen op een zaterdag volledig los. We bestelden zoveel dat er niets meer bij op de tafel kon. Een smoothiebowl, pancakes, wentelteefjes, een avocadosalade, vers fruitsap en dan nog koffie ook. Ik moet toegeven dat onze ogen groter waren dan onze buik maar het heeft énorm gesmaakt!

Image uploaded from iOS (2)

“Waar ontbijten nooit eindigt”

Ken je de ‘Freakshakes’ ondertussen al? Vele koffiebarretjes doen eraan mee maar ik heb er mij nog nooit aan gewaagd. En na al die porties kon ik geen ‘Freakshake’ meer zeggen 😉 Heb jij al ooit een Freakshake gehad? En wat vond je ervan?

Image uploaded from iOS (3)

Image uploaded from iOS (4)

Bedankt Soep & Zoet voor de heerlijke versgemaakte gerechtjes ♡

Advertenties

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: