Ik word blij van bloemen!

Yes. Een boeketje verse bloemen. Da’s toch echt iets waar men blij van wordt, niet? Ik in elk geval wel! Het fleurt niet alleen m’n interieur helemaal op, ook ben ik verzot op de geur. Je komt ’s avonds thuis van je werk en je hele huis ruikt naar dat ene boeket: héérlijk!

Bij Greetz vind je mooie boeketjes aan schappelijke prijzen. Hoe groter het boeket, hoe duurder de prijs, uiteraard. Ik mocht een boeketje uitkiezen en ging meteen voor een big size. Ik denk dat de koerier wel moeite zal gehad hebben met het afleveren van zo’n grote doos.
De bloemen worden in een plastieken vaas afgegeven zodat ze onderweg ook voldoende water hebben. Ik liet ze leveren op mijn werk dus dat is super handig! Geen schrik dat de plastieken vaas zal omkiepen want deze zit goed vast in de kartonnen doos.

Image uploaded from iOS (14)

Helemaal leuk: personaliseer je boekt met een tof kaartje (met boodschap in!of ga voor een doosje chocolade of een flesje bubbels. De keuze is grooooot!
Tip: dinsdag is het Moederdag (in Antwerpen)!

Thanks voor het mooie boeket, Greetz! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: