Review: Aterlier Rebul verovert België.

Atelier Rebul verovert het hele land! Althans, Gent en Hasselt toch al. In het najaar komen nog enkele vestigingen in Antwerpen, Brugge en Leuven, maar ook nog in het Wijnegem Shoppingcenter. YAY! Daar ben ik oprecht blij om. Wat. Een. Ontdekking. Lees snel mee want ik geef een giftbox weg!

Ik mocht kennismaken met dit farmaceutisch beautymerk, dat z’n oorsprong kent in Parijs. Ik noem het nu een beautymerk maar je vindt er heerlijke geuren, zoals eau de parfums en eau de colognes, haarproducten, verzorgingsproducten en zoveel meer.

Ik kreeg de geurstokjes met limoengras en honing mee naar huis en let’s be honest: ik zou 24/24 thuis willen zijn om gewoon te genieten van deze geur. Een mengeling van zoet, toch een tikkeltje fris en lekker gezellig maakt deze geur echt af. Dat is de reden waarom ik de “Lemongrass & Honey” uitpikte. Het verveelt nooit en de geur is quasi verslavend. Echt.

Image uploaded from iOS (17)

Verder mocht ik twee flesjes vullen met lekkere eau de colognes. Mijn favorieten? Mandarijn en Green Tea! Yes to the yes!

En dan nu het leuke nieuws: jij kan ook deze heerlijke geurstokjes voor in je huis winnen! En da’s lang niet alles. Je krijgt er de Lemongrass & Honey handcrème en de eau de cologne (50ml) ook bij. Eén iemand wint dit zalige pakket ter waarde van €57, met een eenmalige korting van 10% als je nog andere productjes wilt gaan scoren (DUH!) Daarnaast mag ik nog vijf anderen blij maken met 10% korting in één van de winkels. Hoe meedoen? Simpel. Ga naar deze foto op mijn Instagram en check wat je moet doen. Voor je het weet doe je mee om dit geweldige pakket in de wacht te slepen!

Image uploaded from iOS (15)

Thanks Atelier Rebul voor de fijne productjes! ♡

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: