De nieuwe Bo Touch Bin van Brabantia.

Je kent het misschien wel: alleen gaan wonen of gaan samenwonen met je lief of een broer/zus/vriendin? Van zodra je Hotel Mama hebt verlaten, besef je pas écht hoe duur het leven is. Daarom is het verstandig om niet zomaar wat te gaan kopen voor de inrichting van je stekje. Je houdt rekening met prijzen maar ook met de kwaliteit van de producten. Mijn vriend en ik kochten mooie meubelen en spulletjes voor in huis maar wel met in het achterhoofd dat we huren en dus meubelen kochten voor dit huurhuisje.
Van zodra we een huisje gaan kopen, zullen we overschakelen op misschien wel iets duurdere interieurspullen. Je kan dus wel stellen dat deze meubelen slechts ‘tijdelijk’ zijn en dat als we echt een huis zouden gaan kopen, zouden investeren in onze  ‘permanente’ meubelen. Klinkt raar, zeker? Maar zo zie ik het wel. Je wilt van je échte huis ook een thuis maken en dat kan dan ook alleen met spullen waar jij je echt goed bij voelt. En soms moet je investeren in die spullen, da’s waar. Daarom wil ik het even hebben over mijn nieuwe Bo Touch Bin (whut?!) van Brabantia. Gaat er nog geen belletje rinkelen?

€150 voor een vuilnisbak is niet weinig, dat is waar. Maar het merk Brabantia gaat wel velen oren spitsen, gok ik. Je weet dat het merk degelijke producten aanbiedt én je krijgt er nog eens 10 jaar garantie op ook. Of toch op dit nieuwe designproduct, de Bo Touch Bin. Het is bijna te mooi om er je vuilnis in op te bergen. Een mooi stukje design in je keuken, het geeft zeker elk interieur die speciale touch. Ik mocht een kleur uitkiezen, bordeaux, geel, zwart, grijs, beige, rood of wit. Voor mij persoonlijk kan je niets misdoen met wit. We weten nog niet in wat voor een nieuwe keuken we terecht zullen komen en dan is wit wel echt de beste optie voor ons.

IMG_0226

IMG_0227

Deze Touch Bin is beschikbaar met drie, twee of één afvalemmer(s) binnenin. Ik koos er eentje met één vuilnisemmer want dit leek me dan ook het handigst. Het fleurt niet meteen onze keuken op, deze vuilnisbak is ook gewoon zeer handig in gebruik. Eén tikje geven en het deksel waait open. We zijn dan ook van plan om kleinere vuilniszakken aan te kopen want wij hadden nu de grootste vuilniszakken van de stad (60L) waarmee je dus een week lang dezelfde zak gebruikt en dit nare geurtjes met zich kan meedragen.

Deze nieuwe fancy bins zijn volledig magnetisch dus als je wilt, kan je ‘m nog customizen ook. De witte Bo Touch Bin kost €149 en je hebt er tien jaar garantie op.
Verpakt in een grote doos, komt ie bij je aan. Makkelijk ineen te zetten met de pootjes die je onderaan moet inklikken en klaar is Kees!

IMG_0230

Bij het betrekken van ons nieuwe huis, vroeg of laat, waren we hoe dan ook van plan om een mooie nieuwe vuilnisbak aan te kopen. Brabantia gaf me bij deze een duwtje in de rug. Bedankt Brabantia!

IMG_0231

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: