Sinterklaas komt eraan! Gezocht: cadeautips.

De seizoenen vliegen voorbij maar daar is december al in zicht. En wat doet je, buiten Kerstmis dan, denken aan december? De Sint, dat klopt! Of je er nu in geloofde of niet, Sinterklaas is een goed excuus om verwend te worden. Ik kom met enkele leuke cadeautips. Vroeg begonnen is half gewonnen, toch?

Keek jij ook zo uit naar Sinterklaas, als kind? Zette jij ook steeds je schoentje aan de open haard, vergezeld met een suikerklontje of een wortel? I did. Wel tot mijn zestiende of het scheelt niet veel. Sinterklaas is en blijft een traditie in onze familie. Iets dat ik zeker doorgeef aan mijn kinderen en mijn gezin later. Zoals ik al zei is Sinterklaas het perfecte moment om verwend te worden. Een mooie aftrap voordat die drukke maar oh zo gezellige kerstdagen er aankomen.

Onlangs ontdekte ik Cadeaus.be, een verzameling aan cadeaus voor gelijk welke gelegenheid, voor gelijk wie én voor gelijk welk budget.
Zo kan je filteren op gelegenheid, bepaal je zelf het budget ervan en selecteer je ook de persoon of personen voor wie het cadeautje bestemd is.
Op die manier doe je veel inspiratie op en vind je misschien wel hét perfecte cadeau.

Sinterklaas koppel je automatisch aan kinderen dus ik doe me voor als mama van twee lieve kindjes, die op zoek is naar cadeautjes voor haar kroost.
Ik begin te filteren op ‘Sinterklaas’, kies dan ‘Voor kinderen’ en de vraag van het budget laat ik in het midden, om zo veel mogelijk zoekresultaten te bekomen. Ik stuit meteen op zes potentiële producten. Al wil ik wel iets meer bekijken dus ik besluit de personen ook niet meer te filteren. Enkel ‘Sinterklaas’ staat nu nog ingevuld.
Hierdoor vind ik heel uiteenlopende cadeaus. Van een overnachting op een boot tot een fleecedeken met mouwen voor in de zetel tot een toiletbasketbalspel. En voor de kinderen? Een vinger stempelset of speelgoed voor in bad.

fleece-deken-met-mouwen-cadeaus-be_2263-145fdfd2.jpg

Je kan je het zo gek niet bedenken of cadeaus.be heeft dat ene originele cadeautje waarnaar je op zoek was. Ooit al met een Audi R8 willen rijden? Of uit een vliegtuig willen springen? Of wat dacht je van een flesje bubbels met goudvlokken in, én nog eens gepersonaliseerd ook?

prosecco-met-goudvlokken-en-naam-cadeaus-be_1376-97cedaea

Op zich kan je perfect filteren op je ideale gelegenheid maar dat hoeft zeker niet want uiteindelijk kunnen deze hebbedingetjes, belevenissen of uitstapjes dienen voor elke gelegenheid. Heb je het niet zo voor die filters? Geen probleem, begin gewoon te scrollen en laat alles op je afkomen. Wedden dat je in no time verkocht bent?

Het coolste dat ik tegenkwam tijdens het scrollen? Echte Breaking Bad fans, zoals ik, zullen het wel cool vinden: Heisenberg’s bath salts. En ja, hoor. Het is blauw, duh. Zalig!

Heisenberg's Bath Salts

Wat voor Sinterklaas cadeaus zou jij graag willen krijgen?

Betalen met Bancontact en gratis verzending wanneer je bestelt voor €50 of meer.
Psst, schrijf je in in de nieuwsbrief en ontvang meteen 10% korting!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: