Bestaat de perfecte bh? De zoektocht begint bij Hunkemöller!

De perfecte bh, daar is elke vrouw toch naar op zoek? Bij Hunkemöller start de zoektocht hier. Ga op zoek naar het juiste model met de gewenste pasvorm. Ik heb onlangs een leuke bh ontvangen en ik ben hier erg tevreden mee! Lees je mee?

Niets leukers dan jezelf trakteren op een nieuw lingeriesetje. Of dat vind ik toch. Ik koos voor de voorgevormde beugel bh ‘Rosa‘, een bh met afgewerkte kant die toch dat tikkeltje sexyness biedt. Win!

Vind je het moeilijk om je eigen bh-maat te weten te komen? Of twijfel je? Kom het te weten en ga hier aan de slag. En trouwens, niets boven een beetje echte advies in de winkel zelf, toch? Spreek een verkoopster van Hunkemöller aan en ze helpen je met plezier verder! Geen taboes, elke vrouw wilt gewoon comfortabel door het leven gaan 🙂

BH

Welke is jouw favoriet?

Advertenties

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: