Review: de nieuwste Wellness Suite van Wellness Hasselt.

Een nieuw jaar is aangebroken en daar staan we dan met ons virtuele checklist van nieuwe voornemens. Eén van mijn voornemens dit jaar is om toch dat beetje meer aan mezelf te denken. Wat meer rust inplannen, afspraken cancelen mocht het nodig zijn en af en toe eens goed relaxen. Dat laatste deed ik net begin december nog, in de nieuwste wellness kamer van Wellness Hasselt. Voor luxebeestjes zoals ik is dit heaven on earth. Lees snel mee!

Toen ik twee jaar geleden mijn project hannewhale sleeps leven inblies, startte mijn B&B-avontuur meteen in deze Wellness B&B. Misschien herinneren jullie zich het nog? Deze mooie wellness kamers hebben er een zusje bij. En wat voor één. De suite van wel 108m² beschikt over zijn eigen ruime inkomhal dat je meteen tot op de eerste verdieping brengt. Je komt binnen in een prachtige open living met telvisie met daarachter de keuken. Alles is volledig open en luxueus ingericht en afgewerkt. Je voelt er meteen de cosy factor stijgen. De leefruimte staat in verbinding met de grote badkamer waar zich meteen de sauna, het bubbelbad en de (regen)douche bevindt. De enorme douche fungeert ook meteen als heerlijk stoombad, meteen één van mijn favoriete plekjes in een wellness. Naast het wellnessgedeelte ligt de slaapkamer. Er is genoeg (opberg)ruimte om er te wonen en hier kan je heerlijk wegzakken bij je favoriete film want hier vindt je een tweede tv-toestel, mét Sonos soundbar.
Tussen de living en wellnessruimte vind je nog een afzonderlijk toiletje.

IMG_0616

IMG_0617

IMG_0609

De lichten in de kamers, de muziek en temperatuur zijn te bedienen met de iPad aan de muur in de living. Je zit aan het ontbijt, wilt dus wel wat ligt in de keuken, en een streepje rustige muziek. Of je ligt heerlijk te relaxen in de jacuzzi en legt wat jazz op, met subtiele lichten aan. Geweldig, toch? Kies de juiste sfeer voor het geschikte moment!

_MG_0752

Ik was overdonderd door de luxe maar ook de gezelligheid die deze Wellness Suite uitstraalt. Ik zou er letterlijk kunnen wonen. De uitgeruste keuken zorgt ervoor dat dit mogelijk zou zijn. Je kan dus zelf je potje gaan koken als je dit paradijs niet wilt verlaten.
De minibar doet er nog een schepje bovenop mocht je zin hebben in een frisdrankje of zelfs een glaasje wijn of bubbels. Gratis water, koffie en thee ter beschikking.

IMG_0642
IMG_0637

IMG_0648

Ik was echt aan het wegdromen van een interieur en smaakvolle inrichting als deze kamer. Juist nog een kinderkamer en iets van opbergruimte zou mankeren voor mijn droomhuis. Maar hier komt je allicht niet met je kindjes maar wel met een vriend(in) of geliefde om heerlijk te relaxen!

IMG_0629

IMG_0634

Kies het uur van je ontbijt en je vertrokken. Ontbijt waar je wil, lees een boek in bad of spring nog even in de sauna. Genieten zal je.
Peignoir, handdoeken en slippers inclusief.

Je kan er niet onderuit: aan zo’n overnachting hangt een prijskaartje vast. Heb je wat te vieren, wil je jouw lief verrassen of wil je gewoon écht eens goed relaxen in je eigen wellness suite? Dan is €360 op weekdagen en zondagen of €425 op zaterdagen het je zeker wel waard. Wanneer het echt eens zot mag zijn!
Tip: Volg Wellness Hasselt op Instagram en/of Facebook want je maakt er geregeld kans op een overnachting of er worden kortingen uitgedeeld. Zeker de moeite!

IMG_0650

Leuk weetje: deze B&B ligt pal naast de weiden van Pukkelpop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: