Verrassend: gepersonaliseerde wijnflessen bij greetz

Ken je dat gevoel dat je op den duur niet goed meer weet wat te geven als je ergens bent uitgenodigd, voor een verjaardag of voor gelijk welke gelegenheid? Of gewoon, als je al ’s origineel uit de hoek wilt komen maar je plots niets origineels meer vindt? Ik heb een leuke ontdekking gedaan en die wil ik graag met jullie delen 🙂 Lees mee!

Bij greetz kan je namelijk lekkere wijnen helemaal zelf customizen, en dan heb ik het eigenlijk over de buitenkant van de fles. Het ticket kan je namelijk zelf personaliseren en dus echt aankleden zoals jij het wilt. Gebruik de leukste foto van je fijnste vakantieherinnering, de mooiste foto van jullie samen of verzin een leuke tekst of quote. Er zijn tal van leuke templates te vinden die je dan naar uw eigen goesting kunt gaan bewerken.

Eerlijk is eerlijk: ik vind dit echt een top cadeau-idee! Zo heb ik mijn papa een fles rode wijn gegeven voor zijn 64ste verjaardag.

Ook mijn lief bleef niet achter: hij kreeg deze fles wijn met een foto van ons samen op onder zijn neus geschoven 😉

De foto werd gemaakt toen ik een weekje op reis ging met mijn zus en nicht. Hij had ons afgezet aan de luchthaven in Eindhoven en we namen afscheid. 

Ik bestelde er de houten wijnkistjes bij (+€2.99), een kleine leuke extra die je achteraf zeker nog kunt gebruiken. Nog een uitgebreidere verrassing? Steek er nog een leuke gepersonaliseerde kaart bij ook of een bos heerlijke ruikers!

Geen wijnkenner? No worries, ik ook niet. Maar check dan zeker de groene logootjes van Hamersma, die staan voor de aanraders van de Nederlandse wijnrecensent.
Is je (schoon)papa, broer, vriend of lief eerder een bierliefhebber? Kijk dan zeker naar de biertjes die je overigens ook kunt personaliseren met een eigen uniek ticket 🙂

Voor de rest staat greetz voornamelijk bekend om z’n gepersonaliseerde producten zoals kaarten, ballonnen maar ook bloemen en chocolade. Een website boordevol verrassingen dus! Zeker de moeite om er ’s een kijkje te nemen.

Thanks voor de wijnflessen, greetz! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: