Livia: voor je pijnlijke maandstonden

Ik kreeg een tijdje terug de kans om Livia te testen, een machientje dat je pijnlijke maandstonden in no time verlicht.

Ik testte het uit en vat ’t samen in een korte review.

Ben je het ook beu om pijnstillers te slikken wanneer je last hebt van menstruatiepijn? Ik ken het. Ik ben ondertussen gestopt met het nemen van de pil (na 11 jaar een pilstop!) en mijn maandstonden komen soms harder door dan anders. Dan heb ik dus ook meer last van onderbuikpijn en rugpijn. Livia is een medicatievrije oplossing en ’t neemt je pijn vrijwel meteen weg.

Hoe werkt het?

Livia bestaat uit twee flower pads, die elektroden bevatten, en die plaats je op de pijnlijke plaats: je onderbuik of onderrug. Je kan met het – of + tekentje de intensiteit van de pulsen zelf regelen, naargelang je eigen belang. Je voelt dan lichte trillingen op die plaats. Het is in feite een elektrosimulatie. Een elektrowat? Een techniek waarbij de signalen van pijn naar de hersenen voorkomen wordt.

Je ken het apparaatje aan je broek hangen (nauwelijks zichtbaar, hang er je shirt of trui over of steek het in je zak) en je kan alles doorheen de dag doen wat je gewend bent te doen. Je kan er zelfs mee gaan sporten! De skin is bestand tegen transpiratie.

Ik gebruik het niet heel veel omdat het hoogtepunt van mijn maandstonden, de dag van de meeste pijn, maar één of maximum twee dagen duurt, en dan nog sterf ik niet van de pijn bij wijze van spreken. Ik heb een vrij hoge pijngrens dus de pijn valt voor mij persoonlijk al bij al wel mee. Maar vroeger nam ik dus wel pijnstillers als de pijn aanhield. Nu grijp ik naar mijn Livia.

Ik weet dat het voor vele vrouwen elke maand lastig tot zeer lastig is en dan is dit apparaatje wel echt ideaal.

Het vermindert effectief de pijn en je kan blijven doen wat je normaal doet, zonder medicatie in te nemen. Het is een investering waar een vrouw, die dus veel last van menstruatiepijn heeft, echt wat aan zal hebben.

Je kan de Livia uittesten in een winkel bij jou in de buurt.

Bekijk het filmpje over de Livia op mijn Instagram.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: